Projemiz kapsamında; bireysel ve kurumsal paydaşlarla ilişkilerin geliştirilmesine yönelik stratejilerin yanı sıra işbirliği ve zamanında bilgi sağlayan yapılandırılmış bir sistem geliştirildi.

 

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansı Genel Müdürlüğü ile yürütlen ENHANCER Projesi Ortak Kullanım Tesisleri Hibe Programı kapsamında uygulanacak olan "Kapsayıcı Girişimcilik için Yerel STK'ların Kapasitesinin Güçlendirilmesi" projesi faaliyetlerinden biri olan İletişim Stratejisi hazırlandı.

"Duygu, düşünce ve bilgilerin akla gelebilecek her türlü yolla aktarılması süreci” olarak tanımlanan “İletişim” kavramı, yaşamın her alanında olduğu kadar kurumsal çalışmalarda büyük önem taşımaktadır. Amaç ve işleyiş açısından belirgin özellikler içeren ve sistematik olarak gerçekleştirilen “iletişim” stratejik iletişimdir. Stratejik iletişim ise; “neyi, neden, nasıl, nerede, ne zaman ve kime” söyleyeceğimizin planlamasıdır. Kurumsal iletişimi kurgularken ve aynı zamanda hazırlanacak olan farkındalık ve /veya bilgilendirme kampanyalarının hedeflerine ulaşabilmek için iç ve dış iletişim süreçleri çok iyi planlanmalıdır.

Projemiz Kapsamında hazırladığımız Stratejik İletişim Planına ulaşmak için tıklayınız.