AB tarafından finanse edilen "Strengthening Capacity of Local NGOs for Inclusive Entrepreneurship" projemiz kapsamında 2 gün boyunca süren Proje Geliştirme ve Uygulama Üzerine ToT Atölyeleri-5 13-14 Kasım 2023 tarihinde Ankara'da gerçekleşti.

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansı Genel Müdürlüğü ve ICMP ile yürütlen ENHANCER Projesi Ortak Kullanım Tesisleri Hibe Programı kapsamında uygulanacak olan "Kapsayıcı Girişimcilik için Yerel STK'ların Kapasitesinin Güçlendirilmesi" projesi faaliyetlerinden biri olan Proje Geliştirme ve Uygulama Üzerine ToT Atölyelerinin 5.si 11-12 Kasım 2023 tarihinde Ankara'da gerçekleşti.

2 gün boyunca devam eden Proje Geliştirme ve Uygulama Üzerine ToT Atölyelerine ,göçmen ve mülteci alanında çalışan 11 farklı STK'dan 17 kişi katıldı. Katılımcılar;

Katılımcılar, interaktif oturumlar, grup çalışmaları ve örnek analizleri üzerinden proje geliştirme ve uygulama süreçlerini deneyimleyerek, gerçek yaşam senaryolarına dayalı olarak bilgi ve becerilerini artırmışlardır. katılımcıların proje yönetimi konusundaki kritik faktörleri anlamalarını ve bu bilgileri pratik uygulamalara dönüştürmelerini sğlamıştır.