AB tarafından finanse edilen "Strengthening Capacity of Local NGOs for Inclusive Entrepreneurship" projemiz kapsamında ANGEF ve SF için Strateji Planlarımız Yayınlandı

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansı Genel Müdürlüğü ve ICMP ile yürütlen ENHANCER Projesi Ortak Kullanım Tesisleri Hibe Programı kapsamında uygulanacak olan "Kapsayıcı Girişimcilik için Yerel STK'ların Kapasitesinin Güçlendirilmesi" projesi faaliyetlerinden biri olan Strateji Planlarının hazırlanması 3 farklı dilde oluşturularak paydaşlarla paylaşıldı.

ANGEF ve SF'nin yerel SuTP'leri ve LHC'leri destekleme amacıyla kurumsal ve kurumsal kapasitelerini geliştirmek için stratejik planları hazırlanmıştır. Her stratejik plan, iç ve dış çevre analizi ve paydaşların ihtiyaçlarına dayalı olarak başarıya ulaşmak için hedefler, amaçlar, göstergeler ve stratejiler içermiştir. Planlama süreci sırasında bir SWOT analizi de gerçekleştirilmiştir. Bu planlar, her iki kuruluşun da nihai yararlanıcıların ihtiyaçlarına ve kurumsal ortamlardaki sosyo-ekonomik, demografik, teknolojik ve kültürel değişimlere uyum sağlamalarına yardımcı olacaktır.

 

Strateji Planları için;

ANGEF (TR)

ANGEF (ENG)

ANGEF (ARAPÇA)

 

SF (TR)

SF (ENG)

SF (ARAPÇA)